Тук има 447 998 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Велико Търново, с. Беляковец •  230 000 EUR • ID 47042634 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Къща област Велико Търново, с. БеляковецID: 47042634

Виж на картата
230 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 170 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Тухла, 47042634
Допълнителна информация:
Добре дошли във Вашият мечтан дом в китното село Беляковец, само на 2 км. от Велико Търново.
Имотът разполага с просторна жилищна площ от 170 кв. м. . Влизайки в къщата, ще се озовете в голямо пространство с отворена концепция, обхващащо кухнята, трапезарията и всекидневната на първия етаж. В непосредствена близост до кухнята се намират добре обзаведена баня и отделно перално и складово помещение. Коридор, превърнат в удобно офис пространство, ви отвежда до двете спални на този етаж. По-голямата спалня има достъп също и от градината.
За допълнително удобство вътрешни стъпала водят към втория етаж, където ви очаква просторна боксониера. Помещението включва кухненски бокс, място обособено за трапезария, спалня, както и всекидневна част, откъдето може да се насладите на очарователната панорамна гледка през големите панорамни прозорци. От стаята се излиза на тераса, предлагаща прекрасна гледка към Стара планина. В помещението има и оборудвана баня с тоалетна. От тук има достъп и до гаража към къщата, който се намира на този етаж, зад жилищното помещение, поради леката денивелация на терена. В него е позициониран котела за парното отопление, което е на пелети. Пред кухнята има навес с дървена ламперия и гранитогрес, предлагащ удобно място за почивка. Още един навес на горното ниво и две малки складови сгради на долното ниво на двора, предлагат практични решения за вашите складови нужди.
Тази очарователна къща, разположена върху парцел от 1100 кв. м. , терасиран на две нива, предлага перфектна комбинация от модерен комфорт и спокоен живот далеч от градския шум.
Къщата е частично обзаведена и разполага с локално парно, климатик, PVC дограма, дървени врати и външна изолация. На горното ниво на двора, в близост до къщата, Ви очаква басейн с размери 9. 0 х 3. 6 метра. Позиционирана с лице на югоизток, тази резиденция е в безупречно състояние и очаква своите нови собственици.
Изборът на село Беляковец за Ваш дом, гарантира близост до Старата столица, което го прави предпочитано място за тези, които ценят историята и спокойния, идиличен начин на живот.

За да разгледате виртуален тур, моля копирайте и поставете линка във Вашия браузер
ВИРТУАЛЕН ТУР: https://app. cloudpano. com/tours/icH4jjUIz
РЕФ. : 116162
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 9:13 на 8 май, 2024 год. Обявата е посетена 40 пъти
Брокер:
Брокер Свилен Любенов Свилен Любенов

Личен телефон: 0899921394

Още оферти от Свилен Любенов:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция СЕНТЧЪРИ ХОУМС
СЕНТЧЪРИ ХОУМС
град Велико Търново, ул.Рафаел Михайлов 4

Офис телефони: 062 652121
Телефон: 0899/921394

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: