Тук има 447 987 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Велико Търново, с. Арбанаси •  510 000 EUR • ID 98804250 — holmes.bg - [2]
16 Увеличи

Продава Къща област Велико Търново, с. АрбанасиID: 98804250

Виж на картата
510 000 EUR
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 330 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Тухла, 98804250
Допълнителна информация:
Луксозна къща с пет спални, басейн, сауна с панорамна гледка в туристическото село Арбанаси, на 4 км от старопрестолния град Велико Търново
Двуетажна къща, намираща се в предпочитано село на 4 км от старопрестолния град Велико Търново. Село Арбанаси е едно от най-живописните стари селища в страната. Отличаващо се с монументална и неповторима възрожденска архитектура от 16-17 в. на къщите, църквите и манастирите, а също и с природните си красоти, Арбанаси е предпочитана дестинация за туристите. Селото е обявено за архитектурен резерват.
Къщата се простира на 330 кв. м. разпределени между два етажа. На първия етаж се намират просторна дневна и трапезария с камина, луксозно обзаведени, с масивни мебели и мраморен под. На етажа има още голяма кухня, спалня, баня/тоалетна и два коридора. Към етажа има два входа. Вътрешни стълби водят до втория етаж, който помещава четири спални, две бани с тоалтена, едната от които с вана, както и просторна, изцяло остъклена тераса пригодена за зимна градина с място за отдих. Към имота има маза в която има сауна, складово помещение и котелно.
Имотът е в отлично състояние, след ремонт, напълно обзаведен. Интериорът му разполага с подови настилки теракот и естествен паркет, стени на латекс, PVC дограма и масивни, дървени врати. Има направена външна и вътрешна изолация. Отоплението е осигурено посредством локално парно, като има и пет климатика. Сред другите предимства на имота са охранителна система и соларни панели.
Дворът е 1 536 кв. м. добре поддържан, ограден с каменна ограда. Разполага с алея за паркиране и два гаража. В двора има басейн, както и голяма лятна кухня с барбекю. Къщата предлага панорамна гледка.
Къщата е добра инвестиция, подходяща за отдаване под наем. Има отличен потенциал, в село с уникална архитектура и впечатляваща природа и околности.
Моля, обърнете внимание, че актуалните цени са в евро. Цените в британски паундове и щатски долари са приблизителни и актуални към деня на публикуването на съответния имот.
Ref : 115848
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 14:16 на 30 април, 2024 год. Обявата е посетена 71 пъти
Брокер:
Брокер Свилен Любенов Свилен Любенов

Личен телефон: 0899921394

Още оферти от Свилен Любенов:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция СЕНТЧЪРИ ХОУМС
СЕНТЧЪРИ ХОУМС
град Велико Търново, ул.Рафаел Михайлов 4

Офис телефони: 062 652121
Телефон: 0899921394

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: